Добрий день, шановні учні!
Тема сьогоднішнього уроку дуже пов'язана з попередньої темою"Приготування страв з котлетної маси"
1.Спочатку давайте згадаємо 1 курс та відповімо на запитання :
а.Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної?
б.Які продукти входять до складу січеної маси?
в.Які напівфабрикати з січеної маси ми готували?
2.З Напівфабрикатів готуємо готові страви.
а.Вивчаємо матеріал підручника В.с.Доцяк стор.225-226
б.Технологію приготування цікавих страв конспектуємо.
3. Домашнє завдання : Скласти технологічну схему приготування Біфштексу січеного .
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю миру та смачних страв!
🤝
ОтветитьУдалить👍
ОтветитьУдалить🙂
ОтветитьУдалить