Сезон збирання грибів настав! Тема уроку-своєчасна! Тож-вивчаємо!
1.Харчова цінність грибів: білки-до7% , вуглеводи- 1% , жири -0.9% , клітковина-до 3.5% ,вітаміни-А,В,С,Д.
Але! Засвоєння грибів та енергетична цінність невисокі !
2.
3. Гриби поділяють на : неїстівні, умовно-їстівні та їстівні-
4. Послідовність обробки свіжих грибів
Та способи переробки:
5. Домашнє завдання : Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор.43-44 ,зробити короткий конспект.
Дати відповіді на запитання стор. 45
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю обережно підходити до збирання грибів та здоров'я!
Комментариев нет:
Отправить комментарий