пятница, 14 октября 2022 г.

Група 7 Тема "Обробка грибів""

                   


Добрий день ,любі учні! 
Сезон збирання грибів настав!  Тема уроку-своєчасна! Тож-вивчаємо!

1.Харчова цінність грибів: білки-до7% , вуглеводи- 1% , жири -0.9% , клітковина-до 3.5% ,вітаміни-А,В,С,Д.

   Але! Засвоєння  грибів та енергетична цінність невисокі !

2.      


      3.    Гриби поділяють на   : неїстівні, умовно-їстівні та їстівні-

                





 


  
            
 

4. Послідовність  обробки свіжих грибів
     Та способи переробки:
             


  
5. Домашнє  завдання : Ознайомитися  з матеріалом підручника В.с.Доцяк  стор.43-44 ,зробити короткий конспект. 
Дати відповіді на запитання  стор. 45

Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер 

      Бажаю обережно  підходити до збирання грибів та здоров'я!
                       

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...