Добрий день, любі учні! Продовжуємо вивчати тему "Обробка овочів "
1.
Спочатку давайте проаналізуємо ваші успіхи ,вірність виконування завдань з попередньої теми :
а.Дякую за конспектування!
б.Не всі учні впоралися із завданням .Я надсилаю Вам роботу Кишкань Яни,яка вирішила задачу вірно.Порівняйте ії варіант рішення зі своїм.
2.Нова тема"Підготовка овочів до фарширування"
а.Ознайомтися з матеріалом підручника В.с.Доцяк ,згадайте,які овочі фарширують у Вашій родині? Як Ви проводити підготовку овочів? Вам на допомогу:
Б.Перегляньте способи формування голубців .Який використовуєтеВи?
в.Чи фаршируєте Ви перець та баклажани так ?
Г.Які начинки люблять в Україні?
3. Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити короткий конспект. Відповісти на запитання:Які інструменти потрібні кухарю для приготування фаршированих страв з овочів ?
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю миру та смачних страв!!
Комментариев нет:
Отправить комментарий