среда, 12 октября 2022 г.

Група 7 Тема"Підготовка овочів до фарширування"

                   

 

Добрий  день, любі учні! Продовжуємо  вивчати тему  "Обробка овочів "

1. 

Спочатку давайте проаналізуємо ваші успіхи ,вірність виконування завдань з попередньої теми :

а.Дякую за конспектування!

б.Не всі учні  впоралися із завданням  .Я надсилаю Вам роботу Кишкань Яни,яка вирішила задачу вірно.Порівняйте ії варіант рішення зі своїм.

          

 

2.Нова тема"Підготовка овочів до фарширування"

  а.Ознайомтися з матеріалом підручника В.с.Доцяк  ,згадайте,які овочі фарширують у Вашій родині? Як Ви проводити підготовку овочів? Вам на допомогу:

                 

 

  Б.Перегляньте  способи формування голубців .Який  використовуєтеВи?

           




в.Чи фаршируєте Ви перець та баклажани так ?

             


 

Г.Які начинки люблять в Україні?

3. Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити короткий конспект. Відповісти на запитання:Які інструменти потрібні кухарю  для приготування фаршированих  страв з овочів ?

Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер 

 Бажаю миру та смачних страв!!

                 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...