среда, 12 октября 2022 г.

Група14 Тема"Страви з натуральної січеної маси"

 


Добрий  день, шановні учні!

Тема сьогоднішнього  уроку дуже  пов'язана з попередньої  темою"Приготування страв з котлетної маси"

1.Спочатку давайте згадаємо 1 курс та відповімо  на запитання :

а.Чим відрізняється  січена натуральна маса від котлетної? 

б.Які продукти входять до складу січеної маси?

в.Які напівфабрикати з січеної маси ми готували?  

2.З Напівфабрикатів  готуємо готові страви.

    а.Вивчаємо матеріал підручника В.с.Доцяк  стор.225-226

    б.Технологію приготування цікавих страв конспектуємо.

           







3. Домашнє  завдання : Скласти технологічну схему  приготування Біфштексу січеного .

Відповіді надіслати  на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер

  Бажаю миру та смачних страв! 



3 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...