пятница, 7 октября 2022 г.

Група 7 Тема "Нарізання овочів"


Добрий день! Тема  сьогоднішнього  уроку дуже важлива та цікава.Ми будемо вивчати форми та способи нарізання овочів для приготування різних страв.

1.Всі  способи нарізання діляться на прості та складні.

                Прості  :

                 








                 СКЛАДНІ

                  

 

   2.В робочому зошиті зробити короткий конспект та вказати обов'язково призначення форм нарізання  для страв

  3.Ознайомитися  з відеоматеріалами за посиланням    :
               https://youtu.be/MN4ccpbc75g

                   https://youtu.be/CoIFry5-uv0

 4.Домашнє завдання: Заповнити таблицю простих форм нарізання  овочів стор 45 підручника"Технологія приготування їжі з основами товарознавства " та надіслати мені для перевірки  на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер 

Бажаю Вам  здоров'я  та миру!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...