четверг, 6 октября 2022 г.

Група 14 Тема "Тушковані страви з овочів"

 Добрий день!

1.Для перевірки знань з попередньої теми проведемо  опитування:                                                 1 варіант

                    

 
            

                 2   варіант
                      
   
  2.Ознайомитися  з матеріалом підручника В.с.Доцяк  стор 185-187 В робочому зошиті зробити короткий конспект  :
      Технологія приготування тушкованих страв з овочів та грибів
       Вимоги до якості
       Правила подавання 
  3.уважно передивитися матеріал за посиланням       
               

  4.Відповісти на запитання :
        а.Які помилки допущені  при приготуванні
        Б.Як у Вашої сім'ї готують ці страви?
  5.Для закріплення знань відповісти на запитання стор.190 підручника 4-5

  6.Домашнє завдання :Скласти технологічну схему приготування  голубців з рисом та грибами

  7Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер

      Бажаю миру та здійснення  мрій!

2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...