Добрий день!
1.Для перевірки знань з попередньої теми проведемо опитування: 1 варіант
2 варіант
2.Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор 185-187 В робочому зошиті зробити короткий конспект :
Технологія приготування тушкованих страв з овочів та грибів
Вимоги до якості
Правила подавання
3.уважно передивитися матеріал за посиланням
4.Відповісти на запитання :
а.Які помилки допущені при приготуванні
Б.Як у Вашої сім'ї готують ці страви?
5.Для закріплення знань відповісти на запитання стор.190 підручника 4-5
6.Домашнє завдання :Скласти технологічну схему приготування голубців з рисом та грибами
7Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю миру та здійснення мрій!
Зрозуміла
ОтветитьУдалитьЗрозуміло
ОтветитьУдалить