понедельник, 10 октября 2022 г.

Група 14 Тема"Страви з котлетної маси"

                   

  

Добрий день!Тему сьогоднішнього  уроку  ми почали  вивчати  на 1 курсі. Тоді ми вперше  дізналися про  склад  котлетної маси  та технологію приготування  напівфабрикатів  з неї.

  1.Згадаємо,яке обладнання та  інвентар необхідні?

                  

 

2.Як приготувати котлетну масу?  

         а Які частини туші використовують для приготування котлетної  маси?

         б.Які ще складові частини нам потрібні?

              


3.Напівфабрикати з котлетної маси:

          






 4.Тепер Вам потрібно ознайомитися  з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 226-227 ,зробити короткий конспект  та вивчити особливості  приготування готових страв,правила подавання. 

5.Для закріплення знань ознайомитися  з відеоматеріалами:

                https://youtu.be/M8rZYW_Fnxk

  

5.Домашнє  завдання: Скласти  технологічну  схему  приготування  зраз січень. Відповісти на запитання  стор.229

Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер 

      До зустрічі  завтра! Бажаю успіхів!






           








                


1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...