Добрий день!Тему сьогоднішнього уроку ми почали вивчати на 1 курсі. Тоді ми вперше дізналися про склад котлетної маси та технологію приготування напівфабрикатів з неї.
1.Згадаємо,яке обладнання та інвентар необхідні?
2.Як приготувати котлетну масу?
а Які частини туші використовують для приготування котлетної маси?
б.Які ще складові частини нам потрібні?
3.Напівфабрикати з котлетної маси:
4.Тепер Вам потрібно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 226-227 ,зробити короткий конспект та вивчити особливості приготування готових страв,правила подавання.
5.Для закріплення знань ознайомитися з відеоматеріалами:
5.Домашнє завдання: Скласти технологічну схему приготування зраз січень. Відповісти на запитання стор.229
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
До зустрічі завтра! Бажаю успіхів!
🙂
ОтветитьУдалить