Добрий день! Мы починаємо вивчення наступної теми "Страви з овочів " Сьогодні Страви з варених овочів.
1.Спочатку згадаємо значення страв з овочів в харчуванні людини:
2.Які зміни відбуваються в овочах під час теплової обробки: а.овочі розм'якшуються б.крохмаль клейстерізується в.колір змінюється г.маса зменшується д.частина білків,мінеральних речовин , цукрів переходить у відвар
3.Які існують способи варіння овочів та асортимент варених страв
4 .Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор.116-120.В зошиті зробити короткий конспект приготування варених страв.Особливу увагу приділити таким стравам:
а.картоп ляне пюре
б .пюре з гарбуза
5.Ознайомитися з відеоматеріалами за посиланням :
https://youtu.be/yLh3rfw7ChE Які помилки ? З чим Ви не згодні?
6.Домашнє завдання:Скласти технологічну схему приготування горохового пюре. Відповісти на запитання стор 126 (1-5)
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю мирного неба та смачних страв!
Комментариев нет:
Отправить комментарий