вторник, 18 октября 2022 г.

Група7 Тема:"Страви і гарніри з овочів.Страви з варених овочів"

              


 
Добрий день! Мы починаємо вивчення наступної теми "Страви з овочів " Сьогодні  Страви з  варених овочів.                             

1.Спочатку згадаємо значення страв з овочів в харчуванні  людини:                                              
2.Які зміни відбуваються в овочах під час теплової обробки:                                                    а.овочі розм'якшуються                                    б.крохмаль клейстерізується                          в.колір змінюється                                              г.маса зменшується                                            д.частина білків,мінеральних речовин ,      цукрів переходить у відвар

 3.Які існують способи варіння овочів та асортимент варених  страв                    



 4 .Ознайомитися  з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор.116-120.В зошиті  зробити короткий конспект приготування варених страв.Особливу увагу приділити таким стравам:

     а.картоп ляне пюре                                                               


    



      б .пюре з гарбуза         

                        


  5.Ознайомитися з відеоматеріалами  за посиланням :

            https://youtu.be/zpt_j2pDT8o  



              https://youtu.be/yLh3rfw7ChE                                                                                                       Які помилки ? З чим Ви не згодні?

6.Домашнє завдання:Скласти технологічну схему приготування горохового пюре.   Відповісти на запитання стор 126 (1-5)

 Відповіді надіслати на ел.пошту  m951637007@gmail.com  або в  вайбер 

     Бажаю мирного неба та смачних страв! 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...