понедельник, 3 октября 2022 г.

Група7 Тема "Обробка овочів "

 Добрий ДЕНЬ! Продовжуємо  вивчення теми"Обробка овочів" Сьогодні у нас наступні  групи овочів:

               


  

                


 

                 




  1.Ознайомитися  з матеріалом  підручника В.с.Доцяк  стор 31-39

  2.В робочому зошиті зробити короткий конспект  за планом:

     а.Товарознавча характеристика  овочів

     б.Прийоми та способи  обробки овочів 

     в.Вимоги до якості ,умови зберігання  

  3.Переглянути відеоматеріали  за посиланням  :

              https://youtu.be/gnDzcRZZ-aM

 4.Домашнє завдання :Скласти технологічну схему  обробки  гарбузових овочів  та відповісти на запитання стор 45(3-4)

 Відповіді надіслати на ел.пошту  m951637007@gmail.com або в вайбер 

      Бажаю успіхів  та миру!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...