понедельник, 3 октября 2022 г.

Група 14 Тема "Смажені страви з овочів "

 Добрий день,шановні учні! 

Нагадую,що для отримання атестації по темі"Соуси" потрібно виконати завдання та переслати мені для перевірки.

А сьогодні ми переходимо до вивчення наступного матеріалу.Тема "Смажені страви з овочів". Цю тему ми вже вивчали для кухарів 3 розряду.Згадаємо ті страви   та загальні правила приготування Смажених страв   :

                       


    
Для вивчення нової теми  потрібно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк  стор183-184.

В робочому зошиті зробити короткий конспект:

  а.Технологія приготування дерунів  звичайних та з різними начинками и,котлет  картопляних, крокетів картопляних та оладків  з  кабачків

 

   б.Переглянути відеоматеріали за

       посиланням:

https://youtu.be/iKEptgumNsE


https://youtu.be/YFHr4A0oAlI

Домашнє  завдання :В робочому зошиті зробити технологічну схему  приготування оладків з кабачків та відповісти на запитання підручника стор.190 1-2 Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  aбо в вайбер 

  Бажаю всім  миру!

              





 


                

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...