Добрий день,шановні учні!
Нагадую,що для отримання атестації по темі"Соуси" потрібно виконати завдання та переслати мені для перевірки.
А сьогодні ми переходимо до вивчення наступного матеріалу.Тема "Смажені страви з овочів". Цю тему ми вже вивчали для кухарів 3 розряду.Згадаємо ті страви та загальні правила приготування Смажених страв :
Для вивчення нової теми потрібно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор183-184.
В робочому зошиті зробити короткий конспект:
а.Технологія приготування дерунів звичайних та з різними начинками и,котлет картопляних, крокетів картопляних та оладків з кабачків
б.Переглянути відеоматеріали за
посиланням:
Домашнє завдання :В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування оладків з кабачків та відповісти на запитання підручника стор.190 1-2 Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com aбо в вайбер
Бажаю всім миру!
🙂
ОтветитьУдалить