вторник, 6 сентября 2022 г.

Група14 "Технологія приготування супів"

 Добрий ранок,шановні учні  


Продовжуємо вивчення теми,яку розпочали вивчати на 2 курсі"Технологія приготування супів"

Дуже хотіла б бачити вас всіх на відеоуроках,але для тих,у кого немає такої можливості,працюємо тут

   Вам необхідно:

1.Повторити загальні правила приготування супів,правила подавання та зберігання

2.Ознайомитися з матеріалом підручника"Технологія приготування їжі"В.С.Доцяк стор.163-170

3.В робочому зошиті  зробити конспект по кожному розділу: а.капусняки                                                           б.розсольники                                                     в.солянки                                                               г.супи-пюре                                                           д.холодні супи

4.  Ознайомитися з матеріалом за посиланням      https://youtu.be/yEUiqJlmIuc

https://youtu.be/BfP_KUtps3U                              

5. Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування супу-пюре з різних овочів .Відповісти на запитання стор.171 та надіслати їх на ел.пошту

m951637007@gmail.com або в вайбер

Бажаю вам успіхів в навчанні та мирного неба !

4 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...