пятница, 23 сентября 2022 г.

Група 7 Тема : Теплова кулінарна обробка продуктів"

 1.Для закріплення знань та перевірки і оцінювання попередньої теми проведемо тестове опи   тування:   


Конспект теми в робочих зошитах надіслали не всі учні.Чекаю.

2.Переходимо до вивчення  наступного матеріалу.Тема Нова та дуже цікава "Теплова обробка продуктів"

   а.Як ви вважаєте-чи корисна теплова обробка?

   б.Які способи теплової обробки ви знаєте? 

Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.74-78

 3.Для закріплення знань відповісти на запитання стор.81 з 1 по4

Домашнє завдання :В робочому зошиті зробити конспект Всі відповіді надіслати  на ел пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер

     Бажаю успіхів та миру!

 

%%

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...