1.Для закріплення знань та перевірки і оцінювання попередньої теми проведемо тестове опи тування:
Конспект теми в робочих зошитах надіслали не всі учні.Чекаю.
2.Переходимо до вивчення наступного матеріалу.Тема Нова та дуже цікава "Теплова обробка продуктів"
а.Як ви вважаєте-чи корисна теплова обробка?
б.Які способи теплової обробки ви знаєте?
Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.74-78
3.Для закріплення знань відповісти на запитання стор.81 з 1 по4
Домашнє завдання :В робочому зошиті зробити конспект Всі відповіді надіслати на ел пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю успіхів та миру!
Комментариев нет:
Отправить комментарий