Добрий ранок,шановні учні
Продовжуємо вивчення теми,яку розпочали вивчати на 2 курсі"Технологія приготування супів"
Дуже хотіла б бачити вас всіх на відеоуроках,але для тих,у кого немає такої можливості,працюємо тут
Вам необхідно:
1.Повторити загальні правила приготування супів,правила подавання та зберігання
2.Ознайомитися з матеріалом підручника"Технологія приготування їжі"В.С.Доцяк стор.163-170
3.В робочому зошиті зробити конспект по кожному розділу: а.капусняки б.розсольники в.солянки г.супи-пюре д.холодні супи
4. Ознайомитися з матеріалом за посиланням https://youtu.be/yEUiqJlmIuc
5. Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування супу-пюре з різних овочів .Відповісти на запитання стор.171 та надіслати їх на ел.пошту
m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю вам успіхів в навчанні та мирного неба !
👍
ОтветитьУдалить😊
ОтветитьУдалить👍
ОтветитьУдалитьЗрозуміла)))
ОтветитьУдалить