четверг, 25 ноября 2021 г.

Гр.7 Урок виробничого навчання по темі: "Приготуваннясмажених порційних страв з яловичини"

           

1.Повторення інструктажу з безпеки праці
        2.Повторення теоретичних знань:
                
       3.Приготування смажених порційних страв : Антрекот,лангет з яловичини
             
               Антрекот

             

Лангет



     3.1Ознайомитися з відеоматеріалом за посиланням:
           






     4.Самостійно провести бракераж та скласти звіт,який відправити на ел.пошту m951637007@gmail.com,або на вайбер
         Бажаю успіхів в приготуванні страв та здоров'я!                                                              


2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...