четверг, 18 ноября 2021 г.

Гр. 7 Урок виробничого навчання .Тема "Приготування страв з морепродуктів"

         


1.Інструктаж з безпеки праці:

  а.Пожежна безпека

  б.Електробезпека

  в.Правила користування інструментом для обробки морепродуктів

   г.Організація робочого місця

   д.Підготовка інструкційно-технологічних карток

2.Приготування страв:

     Креветки в  соусі :

Знайомимося з матеріалом за посиланням  :

https://youtu.be/xRUiXJCHV6I


https://www.youtube.com/watch?v=N7NFKLv5NgA&feature=youtu.be



   

        
   
   
   
  3.Самостійно провести бракераж страви,звіт про роботу надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...