вторник, 16 ноября 2021 г.

Гр 7 Тема уроку :"Кулінарне розбирання свинячої туші"

 

1. Повторення матеріалу з попереднього уроку :

     а.Які поживні речовини містить м'ясо?
      б.Як класифікують м'ясо за видами тварин,віком.вгодованістю,термічним станом?
      в.Як позначаються категорії вгодованості м'яса?

На допомогу вам схема :
                 

  2.Ознайомлення з новим матеріалом :
      а.Уважно читаємо та конспектуємо матеріал підручника стор.146-148
       б.Знайомимося з відео за посиланням:
         

    3.Для закріплення знань:

          

               
   

4.Домашне завдання:
    а.В робочому зошиті зробити схему розбирання свинячої туші
    б.Відповісти на запитання стор.156 підручника

Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com

     Бажаю успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...