1. Повторення матеріалу з попереднього уроку :
а.Які поживні речовини містить м'ясо?
б.Як класифікують м'ясо за видами тварин,віком.вгодованістю,термічним станом?
в.Як позначаються категорії вгодованості м'яса?
На допомогу вам схема :
2.Ознайомлення з новим матеріалом :
а.Уважно читаємо та конспектуємо матеріал підручника стор.146-148
б.Знайомимося з відео за посиланням:
3.Для закріплення знань:
4.Домашне завдання:
а.В робочому зошиті зробити схему розбирання свинячої туші
б.Відповісти на запитання стор.156 підручника
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com
Бажаю успіхів!
Комментариев нет:
Отправить комментарий