1. Для повторення та
оцінювання попередньої теми заповнюємо кросворд:
2.Вивчення нового материалу:
а.0знайомитися з матеріалом підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі " стор.223-224
б.В робочому зошиті зробити короткий конспект
в.Передивитися матеріал за посиланням :
3.Домашне завдання:
а.В робочому зошиті зробити конспект страв з тушкованого м'яса,які готуєте в сім'ї
б.Відповіді на питання кросворду надіслати на ел .пошту m951637007@gmail.com
Бажаю здоровья та успіхів!
З темою ознайомлена
ОтветитьУдалитьИнтересно 🤍
ОтветитьУдалитьВсезрозумiло,з завданням ознайомлена
ОтветитьУдалитьЗрозуміло
ОтветитьУдалить