пятница, 12 ноября 2021 г.

Гр.14 Тема уроку: "Тушковані м'ясні страви "

 1. Для повторення та


оцінювання попередньої теми заповнюємо кросворд:


2.Вивчення нового материалу:

  а.0знайомитися з матеріалом підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі " стор.223-224

  б.В робочому зошиті зробити короткий конспект

  в.Передивитися матеріал за посиланням :

https://youtu.be/s1DWZRnUn-0

https://youtu.be/jkJ8Xw7L724


3.Домашне завдання:

   а.В робочому зошиті зробити конспект страв з тушкованого м'яса,які готуєте в сім'ї

    б.Відповіді на питання кросворду надіслати на ел .пошту m951637007@gmail.com

    Бажаю здоровья та успіхів!

4 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...