вторник, 2 ноября 2021 г.

Гр. 7 Тема уроку"Характеристика морепродуктів.Механічна кулінарна обробка"рактеристика

    

1.Повторення попереднього матеріалу :

  а.Чим відрізняється котлетна маса від натуральної січеної?
  б.Які  напівфабрикати готують з січеної рибної маси?
   в.Способи формування та панірування напівфабрикатів?

 2.Вивчення нового матеріалу :
   
   а.Ознайомитися з матеріалом підручника стор.141-143
   б.Конспектуємо :
       





   
     в.Передивляємося відео за посиланням:



   3.Домашне завдання :

    В робочому зошиті зробити конспект уроку та для закріплення знань відповісти на питання  стор.144 підручника.
     Відповіді чекаю на ел пошту m951637007@gmail.com

      Бажаю здоров'я та успіхів в навчанні!
    

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...