Добрий день! Одна з найцікавіших тем курсу!Бажаю успіхів в приготуванні!
Перед початком роботи згадуємо інструктажі з безпеки праці:
1.Правила пожежної безпеки
2.Правила електробезпеки
3.Правила користування обладнанням ,інструментом.
Готуємо інструкційно-технологічні картки:
Переглядаємо відеоматеріал:
Згідно з інструкційно-технологічною карткою готуємо
Страву.
Готуємо посуд для подавання та оформляємо рибу
Самостійно проводимо бракераж,виявляємо недоліки
Оформляємо звіт про роботу та
відправляємо на вайбер або ел.пошту m951637007@gmail.com
Бажаю успіхів та здоров'я!
Дякую,дуже цікава тема
ОтветитьУдалитьДякую ❤️
ОтветитьУдалить