среда, 3 ноября 2021 г.

Гр.14Тема уроку :"Технологія приготування страв із смаженого м'яса порційними шматками"

             

1.Перед вивченням нового матеріалу пропоную вам виконати завдання :

          

 Згадаємо,які частини свинячої туші використовують для приготування смажених порційних  страв ?

 2.Вивчаємо нову тему.
     а.Уважно читаємо матеріал на стор.216-219 підручника.
      б.Особливу увагу приділяємо слідуючим стравам:
                  Біфштекс
                      Лангет
               Котлета відбивна
    https://youhttps://youtu.be/BQZgf7i



     3. Домашне завдання :
В робочому зошиті зробити короткий конспект . Відповісти на питання стор.229
          Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com


     Бажаю вам здоров'я та успіхів

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...