четверг, 28 октября 2021 г.

Гр.7 Урок виробничого навчання.Тема уроку:"Приготування фаршированої риби"

 

Добрий день! Одна з найцікавіших тем курсу!Бажаю успіхів в приготуванні!

 Перед початком роботи згадуємо інструктажі з безпеки праці:
1.Правила пожежної безпеки 
2.Правила електробезпеки
3.Правила користування обладнанням ,інструментом.

 Готуємо інструкційно-технологічні картки:

  

    
     Переглядаємо відеоматеріал:
           


Згідно з інструкційно-технологічною карткою готуємо
Страву.

Готуємо посуд для подавання та оформляємо рибу

Самостійно проводимо бракераж,виявляємо недоліки

Оформляємо звіт про роботу та
відправляємо на вайбер або ел.пошту m951637007@gmail.com


Бажаю успіхів та здоров'я!

2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...