четверг, 21 октября 2021 г.

Гр 7 Тема "Технологія приготування страв з морепродуктів "


 1.  Повторюємо попереднью тему

       а.Технологія приготування 

          січеної та котлетной маси з 

          риби.

        б.Технологія приготування 

           рибних ковбасок,рулету.

   2.Вивчаємо нову тему

         а.Читаємо та конспектуємо 

             Матеріал підручника стор.

              211-212

          б.Передивляємося відео за 

             Посиланням:


      http://cookery.com.ua/moreproduktihttp://gurman.co.ua/stravi-z-moreprodyktiv-12-smachnih-receptiv/


        3.Для закріплення теми відповідаємо на запитання  стор.

212

         4.Домашне завдання:

        В робочий зошит записати рецепти страв,які Вам сподобалися.

         Відповіді на запитання надіслати на вайбер або на ел.пошту m951637007@gmail.com

           Бажаю вам здоровья !

2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...