1.Повторення інструктажів з безпеки праці:
а.при користуванні електро та газового обладнання
б.правила пожежної безпеки
2. Підготувати робоче місце та інструкційно-технологічні картки
3.Відповісти на питання:
а.Правила нарізування риби для варіння та припускання?
б.Який посуд використовують для приготування вареної риби?
в.гарніри для страв з риби?
4.Передивитися ролик
5.Згідно з інструктивно-технологічної картки приготувати страви.
6.Самостійно провести бракераж та виявити помилки.
7.Оформити звіт та надіслати разом з фото на вайбер або електронну пошту
m951637007@gmail.com
Бажаю успіхів !
цікаво.
ОтветитьУдалитьДуже цикаво
ОтветитьУдалитьЗ темою ознайомлена
ОтветитьУдалить