четверг, 21 октября 2021 г.

Гр 7 Урок виробничого навчання по темі "Приготування страв з вареної таприпущеної риби "


 1.Повторення інструктажів з безпеки праці:

а.при користуванні електро та газового обладнання

б.правила пожежної безпеки

 2. Підготувати робоче місце та інструкційно-технологічні картки

 3.Відповісти на питання:

а.Правила нарізування риби для варіння та припускання?

б.Який посуд використовують для приготування вареної риби?

в.гарніри для страв з риби?

 4.Передивитися ролик



https://youtu.be/Z9MQ9bwcQRo 




5.Згідно з інструктивно-технологічної картки приготувати страви.

6.Самостійно провести бракераж та виявити помилки.

7.Оформити звіт та надіслати разом з фото на вайбер або електронну пошту 

m951637007@gmail.com

     Бажаю успіхів !







3 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...