1. Повторюємо попереднью тему
а.Технологія приготування
січеної та котлетной маси з
риби.
б.Технологія приготування
рибних ковбасок,рулету.
2.Вивчаємо нову тему
а.Читаємо та конспектуємо
Матеріал підручника стор.
211-212
б.Передивляємося відео за
Посиланням:
http://cookery.com.ua/moreproduktihttp://gurman.co.ua/stravi-z-moreprodyktiv-12-smachnih-receptiv/
3.Для закріплення теми відповідаємо на запитання стор.
212
4.Домашне завдання:
В робочий зошит записати рецепти страв,які Вам сподобалися.
Відповіді на запитання надіслати на вайбер або на ел.пошту m951637007@gmail.com
Бажаю вам здоровья !
З темою ознайомилась
ОтветитьУдалитьДуже цікаво
ОтветитьУдалить