вторник, 19 октября 2021 г.

Гр.14 Тема уроку:"Підготовка риби до фарширування"


1.Для повторення попередньой теми відповісти на питання:

 а.Як нарізують рибу для смаження основним способом, у фритюрі?

  б.Термін зберігання розібраной риби?

 2.Прочитати матеріал підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.139-140

 3.Ознайомитися з матеріалом за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=vAxfUKLlXJU&feature=youtu.be





 4.Домашне завдання:

а.В робочому зошиті зробити конспект

б.Відповісти на питання стор.підручника144

в.Відповіді надіслати в vaiber,або на мою ел пошту m951637007@qmail.com

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...