понедельник, 18 октября 2021 г.

Добрий день,шановні учні! Розпочинаємо навчання в дистанційній формі.Сьогодні працюємо з гр 7та14


Гр 7 Тема уроку"Приготування рибної котлетної маси"

 1.Вивчаємо матеріал підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.210-211        

  2.В робочому зошиті робимо короткий конспект.Поради виписуємо окремо.

   3.Ознайомитися з матеріалом за посиланням:


 https://lubbook.org/book_317_glava_43_4.3._Stravi%D1%96z_s%D1%96cheno%D1%97_na.html


    Домашне завдання: 

Відповісти на питання з теми стор.212.Відповіді надіслати в вайбер ,або на ел.пошту

  m951637007@qmail.com

4 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...