понедельник, 3 октября 2022 г.

Група 14 Тема "Смажені страви з овочів "

 Добрий день,шановні учні! 

Нагадую,що для отримання атестації по темі"Соуси" потрібно виконати завдання та переслати мені для перевірки.

А сьогодні ми переходимо до вивчення наступного матеріалу.Тема "Смажені страви з овочів". Цю тему ми вже вивчали для кухарів 3 розряду.Згадаємо ті страви   та загальні правила приготування Смажених страв   :

                       


    
Для вивчення нової теми  потрібно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк  стор183-184.

В робочому зошиті зробити короткий конспект:

  а.Технологія приготування дерунів  звичайних та з різними начинками и,котлет  картопляних, крокетів картопляних та оладків  з  кабачків

 

   б.Переглянути відеоматеріали за

       посиланням:

https://youtu.be/iKEptgumNsE


https://youtu.be/YFHr4A0oAlI

Домашнє  завдання :В робочому зошиті зробити технологічну схему  приготування оладків з кабачків та відповісти на запитання підручника стор.190 1-2 Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  aбо в вайбер 

  Бажаю всім  миру!

              





 


                

четверг, 29 сентября 2022 г.

Група 7 Тема: "Обробка овочів "

             


      1.Сьогодні вивчаємо нову дуже цікаву тему "Обробка овочів" 

       Вам потрібно ознайомитися з матеріалом підручника ВС Доцяк стор.17-25 та зробити в робочих зошитах короткий конспект.Маленька допомога:

                   




    Вивчаємо бульбоплоди :


                        Коренеплоди:

                          Цибулеві: 

                  
    
                        Капустяні:
                


  2 Для закріплення знань відповісти на запитання стор45 підручника
  
  3 Домашнє завдання  : В зошитах зробити схеми обробки цибулевих та капустяних овочів за зразком :

               

Бажаю Вам успіхів в навчанні та миру!


пятница, 23 сентября 2022 г.

Група 14 Тема "Соуси"

                

 

1.Дл я повторення та закріплення знань з попередньої теми"Супи" пропоную пройти тестове завдання-відповісти: так або  ні


Та заповнити кросворд




 

 2.Вивчення нової теми почнемо  з ознайомлення  з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі " стор.171 -180
    а Класифікація соусів
    б Соуси білі м'ясні та рибні
    в Соуси грибні,молочні і сметанні 
    г Соуси  холодні 
3.В робочому зошиті  зробити  короткий  конспект 
4 Ознайомитися  з матеріалом за посиланням 
       
             


5.Домашнє  завдання  :Надати відповіді на запитання стор.181 підручника
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або  в вайбер 

        Бажаю  Вам здоров'я та миру!



Група 7 Тема : Теплова кулінарна обробка продуктів"

 1.Для закріплення знань та перевірки і оцінювання попередньої теми проведемо тестове опи   тування:   


Конспект теми в робочих зошитах надіслали не всі учні.Чекаю.

2.Переходимо до вивчення  наступного матеріалу.Тема Нова та дуже цікава "Теплова обробка продуктів"

   а.Як ви вважаєте-чи корисна теплова обробка?

   б.Які способи теплової обробки ви знаєте? 

Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.74-78

 3.Для закріплення знань відповісти на запитання стор.81 з 1 по4

Домашнє завдання :В робочому зошиті зробити конспект Всі відповіді надіслати  на ел пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер

     Бажаю успіхів та миру!

 

%%

вторник, 6 сентября 2022 г.

Група14 "Технологія приготування супів"

 Добрий ранок,шановні учні  


Продовжуємо вивчення теми,яку розпочали вивчати на 2 курсі"Технологія приготування супів"

Дуже хотіла б бачити вас всіх на відеоуроках,але для тих,у кого немає такої можливості,працюємо тут

   Вам необхідно:

1.Повторити загальні правила приготування супів,правила подавання та зберігання

2.Ознайомитися з матеріалом підручника"Технологія приготування їжі"В.С.Доцяк стор.163-170

3.В робочому зошиті  зробити конспект по кожному розділу: а.капусняки                                                           б.розсольники                                                     в.солянки                                                               г.супи-пюре                                                           д.холодні супи

4.  Ознайомитися з матеріалом за посиланням      https://youtu.be/yEUiqJlmIuc

https://youtu.be/BfP_KUtps3U                              

5. Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування супу-пюре з різних овочів .Відповісти на запитання стор.171 та надіслати їх на ел.пошту

m951637007@gmail.com або в вайбер

Бажаю вам успіхів в навчанні та мирного неба !

воскресенье, 4 сентября 2022 г.

Група 7

 Добрий ранок,шановні учні!

Розпочинаємо з вами заняття з найцікавішого предмету"Технологія приготування їжі з основами товарознавства " 

Відеоурокибудуть проходити в"Google -Meet ".Ссилка Вам надіслана.

  Тема сьогоднішнього уроку :"Вступне заняття"

   1.Ознайомитися з матеріалом підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування  їжі з основами товарознавства" стор.2-4

   2.В робочих зошитах зробити короткий конспект.

   До зустрічі на відеоуроці!

    Бажаю вам суворо дотримуватися умов безпеки праці та життя !

    

среда, 8 декабря 2021 г.

Гр.14 Тема уроку:"Бутерброди"

                     


5
1.Вивчення нового матеріалу  :

   Ознайомлення з матеріалом підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор. 249-250
    Особливу увагу приділяємо слідуючим питанням : Відкриті бутерброди


             
   
    Закриті бутерброди (сандвічі)
              

      Бутерброди закусочні(канапе)
     
  Ознайомитися з відео матеріалом за посиланням   :


            https://youtu.be/eHNybXgd7Nk

2.Закріплення нових знань:

Відповісти на питання стор.260 підручника

3.Домашне завдання:В робочому зошиті зробити короткий конспект,а відповіді на питання надійшлить на ел пошту:
m951637007@gmail.com

Бажаю успіхів!

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...