вторник, 21 марта 2023 г.

маси та н/ф з неї"

                  

Добрий день, любі учні!

Сьогодні вчимося готувати котлетну масу з риби та н/ф з неї

1.Перед початком заняття повторемо і нструктаж з техніки безпеки   в м'ясо-рибному цеху за посиланням :

            https://pro-op.com.ua/article/937-nstruktsya-z-ohoroni-prats-dlya-kuharya          

2.Згадаємо організацію роботи в м'ясо-рибному цеху      :

                 


Інвентар:

               

  
3.Згадаємо теоретичні знання:
                                                                                   

4.готуємо слідуючі напівфабрикати:


Інструкційно-технологічні  картки:



5.для закріплення навиків виконайте завдання:

Домашнє завдання :По можливості виконати всі завдання на протязі тижня.Фото та відео надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер

 Бажаю успіхів в навчанні та смачних страв?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...