воскресенье, 19 марта 2023 г.

Група 7 Тема"Великошматкові н/ф з яловичини"

                 


Добрий день, любі учні! Продовжуємо вивчати тему "Приготування н/ф з м'яса"

Сьогодні тема "Великошматкові н/ф з яловичини"

1  Спочатку пропоную перевірити теоретичні  знання та відповісти на запитання  :

     а.Що таке обвалювання?

     б.Що таке жилкування?

     в.Чому частини туші мають різну ціну?

         Від чого це залежить?

Згадаємо схему розбирання яловичини 

                   


     Технологічний процес обробки м'яса
             

           

                                                                
2. Для вивчення нової теми пропоную ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк  стор 149.В робочому зошиті законспектувати  матеріал.

    Вам на допомогу :
             





        
                  
             

     3. Для закріплення знань пропонуюВам  ознайомитися з      відеоматеріалом  за посиланням :                    
           https://youtu.be/jhiJFGTyV6Q                       
     4.Домашнє завдання: Опрацювати матеріал  та відповісти на запитання стор підручника 157(1-6)

       Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер

     Бажаю Вам успіхів в навчанні  та смачних страв! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...