понедельник, 6 марта 2023 г.

Група 7урок виробничого навчання"приготування н/ф для варіння та припускання"

            


         Добрий ранок, мої любі учні!

Сьогодні перевіремо свої знання  з первинної обробки риби. Будемо її фарширувати "панчохою".

Спочатку згадаємо організацію роботи рибного цеху:

                     

                        


ОБОВ'ЯЗКОВО  ПОВТОРЕМО ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ 

                


       Переходимо  до виконання роботи

     ФАРШИРУЄМО ЩУКУ "ПАНЧОХОЮ"                           

              
           
           
             

Для закріплення знань надайте відповіді на запитання:

  1.харчова цінність риби

  2.способи фарширування риби

  3.які види риб використовують для фарширування

  4.чому в начинку ніколи не додають житній хліб


Діти! По можливості виконуємо роботу  та надсилаємо процес приготування на вайбер або на ел.пошту  m951637007@gmail.com 

 Бажаю Вам успіхів в навчанні та смачних страв!

       

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...