Добрий ранок, мої любі учні!
Сьогодні перевіремо свої знання з первинної обробки риби. Будемо її фарширувати "панчохою".
Спочатку згадаємо організацію роботи рибного цеху:
ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВТОРЕМО ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ
Переходимо до виконання роботи
ФАРШИРУЄМО ЩУКУ "ПАНЧОХОЮ"
Для закріплення знань надайте відповіді на запитання:
1.харчова цінність риби
2.способи фарширування риби
3.які види риб використовують для фарширування
4.чому в начинку ніколи не додають житній хліб
Діти! По можливості виконуємо роботу та надсилаємо процес приготування на вайбер або на ел.пошту m951637007@gmail.com
Бажаю Вам успіхів в навчанні та смачних страв!
Комментариев нет:
Отправить комментарий