понедельник, 6 февраля 2023 г.

Група7 Урок виробничого навчання"Обробка грибів та консервованних овочів"

 Добрий день!


Продовжуємо обробляти овочі та гриби.

1.З попередніх уроків згадаємо організацію роботи овочевого цеху та організацію робочого місця кухаря.

2.Обов'язково повторемо правила техніки безпеки

3.Згадаємо на які групи поділяють їстівні  гриби  :

                 




Ще раз згадаємо ознаки  отруйних грибів         

                     


          Обробляємо гриби свіжі та сушені  
                        
             
                


 Первинна обробка консервованих овочів
                   




Ознайомитися з відеоматеріалами  за посиланням:
    
          https://youtu.be/QzE7zc5QKac                   
Домашнє завдання  :Складіть технологічну схему обробки печериць
По мірі можливості виконуємо первинну обробку грибів та консервованих овочів    Відеозвіт надсилаємо на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер

     Бажаю успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...