Добрий день,шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Первинна обробка м'яса "
Спочатку повторемо попередню тему:
1.Які поживні речовини містить М'ясо?
2.Як класифікують м'ясо за видами,віком,вгодованістю,термічним станом?
3.Перелічіть тканини м'яса?
4.Як позначаються категорії вгодованості м'яса?
Переходимо до вивчення нової теми.
Вам необхідно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 66-67 та зробити короткий конспект
Вам на допомогу :
Видалення тавра
Далі готують напівфабрикати!
Для закріплення знань пропонуюВам надати відповіді на запитання стор.74.
Домашнє завдання: Опрацювати конспект,надіслати мені відповіді на запитання на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
БажаюВам успіхів в навчанні та миру!
Комментариев нет:
Отправить комментарий