воскресенье, 5 февраля 2023 г.

Група7 Тема"Механична кулінарна обробка м'яса"

                      

   Добрий  день,шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Первинна обробка м'яса "

   Спочатку повторемо попередню тему:

 1.Які поживні речовини містить М'ясо?

 2.Як класифікують м'ясо за видами,віком,вгодованістю,термічним станом?

 3.Перелічіть тканини м'яса?

 4.Як позначаються категорії вгодованості  м'яса?


Переходимо до вивчення нової теми. 

Вам необхідно ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 66-67 та зробити короткий конспект 

    Вам на допомогу :

                

              

                  


            Видалення  тавра   

     
                     

                                                                                 


                   

                 

              

        Далі готують напівфабрикати!                
Для закріплення знань пропонуюВам надати відповіді на запитання стор.74.

Домашнє завдання: Опрацювати конспект,надіслати мені відповіді на запитання на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер 

            БажаюВам успіхів в навчанні та миру! 
        
                 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...