вторник, 24 января 2023 г.

Група 7 Тема "М'ясо.Значення в харчуванні людини.Хіімічний склад,види,вимоги до якості"

                    


Добрий день, діти! Сьогодні починаємо вивчення наступної теми "М'ясо ,птиця,субпродукти.Первинна обробка"

Тема дуже цікава та складна.Тому вивчати її доведеться  старанно.

Почнемо з відеоматеріалу про роботу м'ясних цехів  за посиланням:

                       https://youtu.be/7Sw2Qu1HPjA       

       Так працюють сучасні великі заготівельні  цехи,оснащені новими видами обладнання. Кінцевою метою є отримання  якісних напівфабрикатів та забезпечення підприємств торгівлі та громадського харчування. 

       Але в основному підприємства харчування мають свої м'ясні цехи,в яких проводять первинну обробку та виготовляють напівфабрикати.

       Сьогодні ми повинні ознайомитися з хімічним складом м'яса, видами та вимогами до якості.

1.Прочитайте матеріал підручника В.с.Доцяк  стор.61-63 та законспектуйте за допомогою презентації :

                     


     






         Основні тканини м'яса  :

                    


      Зверніть особливу увагу на вимоги до якості свіжого м'яса.

               


 2.Домашнє завдання  : Опрацювати конспект  та відповісти на запитання стор.74


Бажаю вам успіхів в навчанні та миру!

       









   
  




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...