Добрий день, діти! Сьогодні починаємо вивчення наступної теми "М'ясо ,птиця,субпродукти.Первинна обробка"
Тема дуже цікава та складна.Тому вивчати її доведеться старанно.
Почнемо з відеоматеріалу про роботу м'ясних цехів за посиланням:
Так працюють сучасні великі заготівельні цехи,оснащені новими видами обладнання. Кінцевою метою є отримання якісних напівфабрикатів та забезпечення підприємств торгівлі та громадського харчування.
Але в основному підприємства харчування мають свої м'ясні цехи,в яких проводять первинну обробку та виготовляють напівфабрикати.
Сьогодні ми повинні ознайомитися з хімічним складом м'яса, видами та вимогами до якості.
1.Прочитайте матеріал підручника В.с.Доцяк стор.61-63 та законспектуйте за допомогою презентації :
Зверніть особливу увагу на вимоги до якості свіжого м'яса.
2.Домашнє завдання : Опрацювати конспект та відповісти на запитання стор.74
Бажаю вам успіхів в навчанні та миру!
Комментариев нет:
Отправить комментарий