понедельник, 23 января 2023 г.

Група7 Урок виробничого навчанн"Первинна обробка овочів.Обробка бульбоплодів та коренеплодів"

                         



Добрий день, шановні учні! НАСТАВ час використання теоретичних знань на практиці! Сьогодні  будемо обробляти та нарізати овочі.

  1.знайомство з овочевим цехом підприємств харчування

                 


        

                       


2.Правила охорони праці в овочевому цеху

                 



 
               
                


    3.  Обробка бульбоплодів та коренеплодів.
                 

              Послідовність обробки бульбоплодів в овочевому цеху       

         Форми нарізування бульбоплодів

                         








 4.Ознайомтеся з відеоматеріалом  за посиланням     
             https://youtu.be/3SMI0t64xYg                          
                 
              https://youtu.be/ddd7IjimwRc                
5.Домашнє завдання:Нарізати бульбоплоди та Коренеплоди простими формами,сфотографувати та надіслати мені вайбер або на ел.пошту m951637007@gmail.com 

    Бажаю успіхів та чекаю роботи!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...