Добрий ранок,мої майбутні кухарі! Вдячна ,що Ви зацікавлені вивчати тему "Обробка риби"Сьогодні уважно вивчаємо первинну обробку риби з лускою.
1.Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі з основами товарознавства " стор.52-55
2.В робочому зошиті зробити короткий конспект.
Вам на допомогу коротко про головне:
3.До Вашої уваги відеоматеріал за посиланням :
https://youtu.be/I7тежulnonCl9DY https://youtu.be/pzwlTSJcDn0
4. Домашнє завдання:
В презентації я зробила помилку.ЯКУ?
В РОБОЧОМУ ЗОШИТІ СКЛАДІТЬ СХЕМУ ОБРОБКИ РИБИ ДО ОТРИМАННЯ ЧИСТОГО ФІЛЕ.
ВІДПОВІДІ НАДІСЛАТИ НА ЕЛ.ПОШТУ m951637007@gmail.com, aБО НА ВАЙБЕР
Бажаю Вам здоров'я та смачних страв з риби !
Комментариев нет:
Отправить комментарий