четверг, 8 декабря 2022 г.

Група7Тема"Обробка риби з лускою"

        


Добрий ранок,мої майбутні кухарі! Вдячна ,що Ви зацікавлені вивчати тему "Обробка риби"Сьогодні уважно вивчаємо первинну обробку риби з лускою.

1.Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі з основами товарознавства " стор.52-55

2.В робочому зошиті зробити короткий конспект. 

      Вам на допомогу коротко про головне:

                     



             

                 

               


             
            
             
                  


3.До Вашої уваги відеоматеріал за посиланням :
             https://youtu.be/I7тежulnonCl9DY                   https://youtu.be/pzwlTSJcDn0             
4. Домашнє  завдання:

В презентації я зробила помилку.ЯКУ?
В РОБОЧОМУ ЗОШИТІ СКЛАДІТЬ СХЕМУ ОБРОБКИ РИБИ ДО ОТРИМАННЯ ЧИСТОГО ФІЛЕ.
ВІДПОВІДІ НАДІСЛАТИ НА ЕЛ.ПОШТУ m951637007@gmail.com, aБО НА ВАЙБЕР

Бажаю Вам здоров'я  та смачних страв з риби !

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...