суббота, 10 декабря 2022 г.

Група7 Тема"Обробка риби без луски та окремих видів риб"

 Добрий день, першокурсники!


Продовжуємо вивчення  теми"Обробка риби".Сьогодні наступна тема "Обробка риби без луски".

1.Риба без луски вкрита шаром слизу,має щільну,темного кольору і неприємну на смак шкіру,яку при обробці треба знімати.

 Існують види риб,які мають дрібну луску, але мають грубу шкіру,яку теж знімають. 

До таких риб відносяться  :

                    





2 Пропоную  ознайомитися  з відеоматеріалом  :
              
          https://youtu.be/3fhxRNwXgC0                    
        

3.Короткий конспект треба  зробити в робочому зошиті. Матеріал підручника В.с.Доцяк стор.55-57

4.Домашнє  завдання  :Скласти технологічну схему обробки камбалита обов'язково опрацювати конспект
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або  на вайбер

ОбіймаюВас та Бажаю здоров'я  !

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...