Добрий день, першокурсники!
Продовжуємо вивчення теми"Обробка риби".Сьогодні наступна тема "Обробка риби без луски".
1.Риба без луски вкрита шаром слизу,має щільну,темного кольору і неприємну на смак шкіру,яку при обробці треба знімати.
Існують види риб,які мають дрібну луску, але мають грубу шкіру,яку теж знімають.
До таких риб відносяться :
2 Пропоную ознайомитися з відеоматеріалом :
3.Короткий конспект треба зробити в робочому зошиті. Матеріал підручника В.с.Доцяк стор.55-57
4.Домашнє завдання :Скласти технологічну схему обробки камбалита обов'язково опрацювати конспект
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або на вайбер
ОбіймаюВас та Бажаю здоров'я !
Комментариев нет:
Отправить комментарий