Добрий день, мої учні! Сьогодні дуже цікава тема.
1.Риба родини осетрових:білуга,севрюга, осетр, калуга, стерлядь. Це найцінніша Риба з дуже смачним м'ясом.Ці риби мають хрящовий скелет,а тіло вкрите кістковими"жучками".
Після вилову із риб видаляють чорну ікру(поживний та цінний продукт),крім стерляді.Тому на підприємства харчування вона завжди надходить потрошеною.
2.Спочатку її розморожують на повітрі.
Відрізують голову разом з грудними плавниками:
Зрізують спинні кісткові"жучки"
Видаляють визигу
Пластують
3.Пропоную Вам ознайомитися з
відеоматеріалом за посиланням:
4.Ознайомтися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 135-136 В робочому зошиті коротко законспектуйте.Надайте відповіді на запитання стор.144 та відправити на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю Вам здоров'я та миру!
Комментариев нет:
Отправить комментарий