пятница, 23 сентября 2022 г.

Група 14 Тема "Соуси"

                

 

1.Дл я повторення та закріплення знань з попередньої теми"Супи" пропоную пройти тестове завдання-відповісти: так або  ні


Та заповнити кросворд




 

 2.Вивчення нової теми почнемо  з ознайомлення  з матеріалом підручника В.с.Доцяк "Технологія приготування їжі " стор.171 -180
    а Класифікація соусів
    б Соуси білі м'ясні та рибні
    в Соуси грибні,молочні і сметанні 
    г Соуси  холодні 
3.В робочому зошиті  зробити  короткий  конспект 
4 Ознайомитися  з матеріалом за посиланням 
       
             


5.Домашнє  завдання  :Надати відповіді на запитання стор.181 підручника
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або  в вайбер 

        Бажаю  Вам здоров'я та миру!



2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...