четверг, 4 ноября 2021 г.

Гр. 7 Урок виробничого навчання .Тема :"Приготування запечених рибних страв"

         


1.Повторюємо інструктаж з безпеки праці :

    а.правила пожежної безпеки

    б.правила електробезпеки

    в.правила користування електро та газовим обладнанням

 2.Перевіряємо теоретичні знання   з теми:

     а.Механічна кулінарна обробка риби з лускою

     б.Класифікація запечених страв з риби

     в.Готуємо інструкційно-технологічну картку

            "Карась запечений в сметанному соусі " 


               

         

               
      
     3.Знайомимося з відеоматеріалом за посиланням:


     4.Переходимо до приготування страви "Карасі запечені в сметанному  соусі "

        
      

      

     5.Оформити страву.
     6.Самостійно провести бракераж та виявити недоліки.

      7.Звіт про роботу направити на ел.пошту або на вайбер
           
           Бажаю успіхів!

2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...