1.Повторюємо інструктаж з безпеки праці :
а.правила пожежної безпеки
б.правила електробезпеки
в.правила користування електро та газовим обладнанням
2.Перевіряємо теоретичні знання з теми:
а.Механічна кулінарна обробка риби з лускою
б.Класифікація запечених страв з риби
в.Готуємо інструкційно-технологічну картку
"Карась запечений в сметанному соусі "
3.Знайомимося з відеоматеріалом за посиланням:
4.Переходимо до приготування страви "Карасі запечені в сметанному соусі "
5.Оформити страву.
6.Самостійно провести бракераж та виявити недоліки.
7.Звіт про роботу направити на ел.пошту або на вайбер
Интересная программа легко запомнилась
ОтветитьУдалитьВыглядит апетитно, попробую приготовить)
ОтветитьУдалить