четверг, 11 ноября 2021 г.

Гр.7 Урок виробничого навчання .Тема :"Приготування страв з рибної котлетної маси "

 1.Інструктаж з безпеки праці :

     а.Пожежна безпека

     б.Електробезпека

     в.Організація робочого місця

     г.Правила користування інстру

       ментом та обладнанням.           

  2.Повторення попередньой теми



а.Які види риб використовують для приготування котлетної маси?                                                      

б.Які продукти входять до складу котлетної маси?В якої кількості?

 3.Приготування рибних биточків


https://youtu.be/2GWHqb-HK744.

4.Приготування зраз рибних


https://youtu.be/_UtkntA5IGY

 5.Самостійно провести бракераж

И скласти звіт, надіслати на ел.пошту,або на вайбер

      Бажаю успіхів!







2 комментария:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...