Гр 7 Тема уроку"Приготування рибної котлетної маси"
1.Вивчаємо матеріал підручника В.С.Доцяк "Технологія приготування їжі" стор.210-211
2.В робочому зошиті робимо короткий конспект.Поради виписуємо окремо.
3.Ознайомитися з матеріалом за посиланням:
https://lubbook.org/book_317_glava_43_4.3._Stravi%D1%96z_s%D1%96cheno%D1%97_na.html
Домашне завдання:
Відповісти на питання з теми стор.212.Відповіді надіслати в вайбер ,або на ел.пошту
m951637007@qmail.com
Ознайомилась.
ОтветитьУдалитьЗ темою ознайомленна
ОтветитьУдалитьЦикава познавальна тема
ОтветитьУдалитьДуже цікава тема
ОтветитьУдалить