вторник, 26 октября 2021 г.

Гр. 14 Тема :"Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї "

 

1. Перед тим,як приступити до вивчання нової теми,пропоную вам відповісти на питання для повторення:                                          

    а.Яку рибу використовують для фарширування?

     б.Які способи фарширування ви знаєте?

      в.Приготування фаршу

 2 Вивчаємо нову тему :

       а.Уважно читаємо матеріал підручника В.С.Доцяк "Технологія прмготування їжі " стор.140-141

        б.Знайомимося з матеріалом  таблиці :



     3.Для закріплення знань заповнити кросворд 

    4.Домашне завдання:

       В робочий зошит виписати нові терміни.

        Разробити технологічну картку "ковбаски рибні українські "

      Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com 

або в вайбер.



1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...