среда, 1 февраля 2023 г.

Група7 Тема"Класифікація м'яса"

                       

   

Добрий день,шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Первинна обробка м'яса"

1.Повторимо попередню тему:

      а.Назвіть хімічний склад м'яса 

      б.Які основні тканини м'яса?

      в.Які види м'яса використовуються в кулінарії?

      г.Коротка характеристика яловичини,свинини,баранини,телятини

 2.Для ознайомлення с новою темою Вам потрібно опрацювати матеріал підручника"Технологія приготування їжі"В.С.Доцяк  стор.63-66 та зробити короткий конспект 

          Вам на допомогу:

                               


   

!
                   


    Зверніть особливу увагу на форму тавра ! В робочому зошиті виділити ці позначки кольорами.

Домашнє завдання:Опрацювати конспект ,відповісти на запитання стор74 (1-4).
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com, або на вайбер

        Бажаю успіхів в навчанні!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...