Добрий день,шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Первинна обробка м'яса"
1.Повторимо попередню тему:
а.Назвіть хімічний склад м'яса
б.Які основні тканини м'яса?
в.Які види м'яса використовуються в кулінарії?
г.Коротка характеристика яловичини,свинини,баранини,телятини
2.Для ознайомлення с новою темою Вам потрібно опрацювати матеріал підручника"Технологія приготування їжі"В.С.Доцяк стор.63-66 та зробити короткий конспект
Вам на допомогу:
!
Зверніть особливу увагу на форму тавра ! В робочому зошиті виділити ці позначки кольорами.
Домашнє завдання:Опрацювати конспект ,відповісти на запитання стор74 (1-4).
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com, або на вайбер
Бажаю успіхів в навчанні!
Комментариев нет:
Отправить комментарий