Добрий день, шановні учні! Продовжуємо вивчати тему "Обробка риби ".сьогодні фаршируємо рибу.
Для фарширування використовують судак,щуку,короп.Рибу фарширують цілою,у вигляді батона і кругляками.Рекомендується охолоджена Риба,а щука жива , оскільки в мороженої риби шкіра розривається.
Приготування фаршированої щуки:
Приготування начинки:
Приготування фаршированого судака :
Як Вам такий спосіб фарширування?З чим Ви не згодні?
Домашнє завдання:Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 139-140.Зробити конспект. В робочому зошиті зробити схему приготування риби фаршированої кругляками.
БажаюВам успіхів та здоров'я!
Комментариев нет:
Отправить комментарий