вторник, 17 января 2023 г.

Група 7 Тема "Механічна кулінарна обробка риби для фарширування"

                   


Добрий день, шановні учні! Продовжуємо вивчати тему "Обробка риби ".сьогодні фаршируємо рибу.

Для фарширування використовують судак,щуку,короп.Рибу фарширують цілою,у вигляді батона і кругляками.Рекомендується охолоджена Риба,а щука жива , оскільки в мороженої риби шкіра розривається.                                 

      Приготування фаршированої щуки:                   

                   

                       
   

      Приготування начинки:

                  


           Приготування фаршированого  судака    :

                 




            


           


    
                 



      Пропоную ознайомитися з відеоматеріалом за посиланням:

               https://youtu.be/6IBRmugwj3Q             

Як Вам такий спосіб фарширування?З чим Ви не згодні?

Домашнє завдання:Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор. 139-140.Зробити конспект. В робочому зошиті  зробити схему приготування  риби фаршированої кругляками.


БажаюВам успіхів та здоров'я! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...