вторник, 8 ноября 2022 г.

Група 14 Тема "М'ясні продукти для холодних страв"

                    

    Добрий  день, шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Холодні страви та закуски"Сьогодні М'ясні продукти"

1.Спочатку згадаємо значення страв з м'яса в харчуванні людини :

                 

2.Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор 241-242 .В робочому зошиті зробити короткий конспект за планом:

       а.Ковбасні вироби

          


           Б.М'ясні  копченості

              

             в.М'ясні консерви 

         

   

3.Ознайомитися  з відеоматеріалами  за посиланням :

      https://youtu.be/j67_hf3RMX8

           https://youtu.be/eUNHSiuZD_I

4.Домашнє завдання : Відповісти на запитання стор 243 .В робочому зошиті  законспектувати Вимоги до якості м'ясних продуктів

Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер

Бажаю успіхів та здоров'я!

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...