Добрий день, шановні учні!Продовжуємо вивчати тему "Холодні страви та закуски"Сьогодні М'ясні продукти"
1.Спочатку згадаємо значення страв з м'яса в харчуванні людини :
2.Ознайомитися з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор 241-242 .В робочому зошиті зробити короткий конспект за планом:
а.Ковбасні вироби
Б.М'ясні копченості
в.М'ясні консерви
3.Ознайомитися з відеоматеріалами за посиланням :
4.Домашнє завдання : Відповісти на запитання стор 243 .В робочому зошиті законспектувати Вимоги до якості м'ясних продуктів
Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю успіхів та здоров'я!
Зрозуміло
ОтветитьУдалить