Добрий день, шановні учні!
Продовжуємо вивчення теми "Страви з овочів "Сьогодні тушковані страви.
1.Зверніть увагу на поради щодо приготування тушкованих страв : Згадайте-до яких способів теплової обробки відноситься тушкування ?2.Всі тушковані страви з овочів дуже смачні.Ознайомтися з матеріалом підручника"Технологія приготування їжі " та зробіть короткий конспект.
Уважно прочитайте технологічні картки
3.Ознайомитися з відеоматеріалом за посиланням :
Вам сподобалася страва?
4.Домашнє завдання:В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування картоплі тушкованої з грибами.Відповіді на запитання надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер
Бажаю успіхів в навчанні та мирного неба!
Комментариев нет:
Отправить комментарий