пятница, 28 октября 2022 г.

Група 7 Тема "Тушковані страви з овочів"

  Добрий день, шановні учні! 

Продовжуємо вивчення теми "Страви з овочів "Сьогодні тушковані страви.                               

1.Зверніть  увагу на поради щодо приготування тушкованих страв :                             
Згадайте-до яких способів теплової обробки відноситься тушкування ?

2.Всі тушковані страви з овочів дуже смачні.Ознайомтися з матеріалом підручника"Технологія приготування їжі " та зробіть  короткий конспект. 
Уважно прочитайте технологічні картки 
                    

А як готують ці страви у Вашої домівці?

3.Ознайомитися  з відеоматеріалом за посиланням :
       
           https://youtu.be/MPmhN216wRI                  
      Вам сподобалася страва?
4.Домашнє  завдання:В робочому зошиті зробити технологічну схему приготування  картоплі тушкованої з грибами.Відповіді на запитання надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com або в вайбер

Бажаю успіхів в навчанні  та мирного неба! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...