пятница, 21 октября 2022 г.

Група 14 Тема" Страви з птиці та дичини.Варені та припущені страви"

                  

   Добрий день, шановні учні!

1.Для закріплення знань з попередньої теми "Страви з субпродуктів" пропоную пройти заповнення кросворду :

             

 

2.Вивчаємо нову дуже цікаву тему "Варені страви з  птиці та дичини"
     а.значення страв у харчуванні людини
               
     

  б.Технологія приготування  страв:
              

             

      в.Подавання страв з вареної птиці та дичини:
             

          .г  Вимоги до якості:
                 

  .3 .Домашнє завдання: Ознайомитися  з матеріалом підручника В.с.Доцяк стор 230-231 .В робочому зошиті зробити короткий конспект. Відповісти на запитання  стор 233
  Відповіді надіслати на ел.пошту m951637007@gmail.com  або в вайбер 

Бажаю миру та смачних страв!  

1 комментарий:

Група 7 Тема уроку"Приготування страв з варених овочів"

         Добрий день, любі учні!Сьогодні будемо готувати страви з варених овочів ів.Я пропоную Вам приготувати 3 страви. 1.Картопляне пюре 2...